reviews

Lak na nehty Essence - Beauty Beats

6. července 2014 v 21:31

Do tohotot laku jsem se zamilovala na první pohled. Lak je od Essence z limitky Beauty Beats. Barva je červenorůžová, odstín 04 Groupie at heart a je to barva, kterou sice jinak až tak nemusím, ale taddy se mi líbí. I lahvička laku je krásně provedená - víčko je stejně široké jako skleněná lahvička a je matně černé, což vypadá velmi pěkně. Po nalakování jsou na nehtech vidět drobné třpytící se částečky - opravdu velmi drobné, nejsou to třpytky. Krásně nalakované nehty mi vydržely 3 dny, kdy se mi potom u nehtové kůžičky začal lak trochu odlepovat, ale po menších úpravách se dal nosit až 5 dní, což je u essence velmi pěkná výdrž - co říkáte? Navíc lak stál normálně 50 Kč a já ho našla ve výprodeji za 30 Kč, no neberte to.

+ vzhled
+ barva
+ cena

- žádný mínusek mě nenapadá

Recenze: Body Cream Grep (biooo.cz)

22. května 2014 v 17:11 | Nienna
Od e-shopu http://www.biooo.cz/ jsem dostala ke zrecenzování tělový krém s příchutí grepu, a tak tedy přináším recenzi.

Tělový krém jsem předtím nikdy žádný nezkoušela, ale pouze tělové mléko a musím říct, že odteď dávám přednost krémům. Má hustší konzistenci a nestéká.Do vůně tohoto krému jsem se naprosto zamilovala, protože není ani příliš silná, ani nepůsobí uměle, zato voní moc příjemně a svěže. Pokožka je po namazání příjemná a voňavá :) Možná je konzistence tohoto krému až moc hustá, protože se občas hůře roztéká, ale to spraví trochu (opravdu jenom trochu) navlhčená pokožka. Nemám, co víc bych tomuto krému vytkla, a proto ho vřele doporučuji. A nemyslete si, že to píšu jenom proto, že jsem ho dostala k recenzi - naopak, sama jsem nečekala, že mi ten krém bude až tak moc vyhovovat :) Pokud zrovna nemusíte vůni grepů, tak mají i spříchutí hroznů, lípy a levandulí.

Více o produktu ZDE

Kivvi kosmetika - recenze vzorečků

15. května 2014 v 20:50 | Nienna
Vzorečky značky Kivvi jsem obdržela z e-shopu http://www.naturals.cz/ ke zrecenzování. Jelikož jde pouze vzorečky, tak nemůžu říct, jak se moje nebo vaše pokožka zachová při dlouhodobém používání těchto produktů - navíc každý máme jiný druh pokožky či pleti, takže to berte v potaz.



Čistící pleťový vitamínový koktejl
Tento koktejl má pleť vyčistit, hydratovat a také má působit jako protizánětlivý nebo hojivý
Vůně tohoto ,,koktejlu" je velmi výrazná a intenzivní, proto jsem ho použila jenom večer, aby příliš nevoněl mému okolí, protože je to vážně velmi silná vůně. Po chvíli se mi z ní i trochu motala v posteli hlava, ale ne moc. Jinak co se týče jeho schopností, tak ty se mi líbí - pleť opravdu hydratuje a je po ní svěží a příjemná na dotek. Já jsem měla tu čest ho vyzkoušet jenom 3 večery po sobě, takže jeho dlouhodobé účinky neznám. Ale až na tu příliš silnou vůni mi vyhovoval.

Více o produktu zde




..recenze na ostatní produkty v celém článku

Recenze: Nailpolish p2 last forever

19. dubna 2014 v 20:38 | Julie K.
Nailpolish:

p2 last forever

Odstín: 160 love connection
Cena: ?

Tento lak jsem neviděla v prodeji v českých drogeriích, což mě mrzí, protože jsem si ho oblíbila ráda bych další odstíny. Lak jsem dostala jako dárek a je kupovaný v Německu. Sice mám růžový odstín, který zrovna nepreferuji, ale zjistila jsem, že se skvěle hodí k jedněm džínám, co mám :) Na zadním obalu píšou, že při dvou nátěrech laku a přetření top coatem vydrží lak až 8 dnů - tohle nemůžu potvrdit ani vyvrátit, protože top coat nepoužívám, ale lak mi při 2 vrstvách bez krycího laku vydžel 5 dnů, a potom se mi ve sprše začal trochu odklypovat u dolní kůžičky - a já jsem musel začít odlupovat :) Ale myslím, že lak by bez zásahu vydržel i více dnů. Barva je intenzivní hned při první vrstvě, ale já pro jistotu a lepší výdrž vždy sázím na vrsty dvě. Co se mi také líbí na tomto laku je, že má protáhlou lahvičku, což se mi zalíbilo hned na první pohled. Lak také celkem rychle schne, což je pro mě ideální, protože nevydžím dlouho něco nedělat (proto se po nalakování nehtů radši dívám na seriály, kdy nic nemusím dělat:)).
Celkově jsem si prostě tento lak zamilovala a i přes odstín, který bych volila jiný (věc názoru), lak doporučuju - výdrž i doba schnutí a vše okolo je skvělé, cenu zhodnotit nemůžu :)

10/10 hvězdiček

Máte tento lak? Jak ho hodnotíte? Nebo po tomto laku jenom pokukujete?
Svoje názory pište do komentářů.

Chcete o nových článcích vědět jako první? ZDE je FB stránka blogu!

Miss Sporty - Et Voilá! French Manicure

23. března 2014 v 14:05 | Nienna

Miss Sporty - Et Voilá! French Manicure 06

Takže po dlouhé době zase recenze na lak, tentokrát na ten od Miss Sporty, ale zase takový neutrální. Lak je určen na francouzskou manikůru, ale já ho používám, když chci neutrální barvu na nehty a bílé konečky si nedělám. Líbí se mi velmi barva laku, která vlastně jenom zvýrazní vaši přirozenou barvu nehtů a přidá jim odstín víc do růžova a udělá přechod mezi konečkami nehtů a samotným nehtem přirozenějším. Výdrž je docela dobrá, ale špičky se velmi rychle ošoupá - třeba hned po dvou dnech a když jsou nehty déle ve vodě, tak se lak začne trochu odlupovat u nehtové kůžičky nebo právě u špiček nehtů. Ale přesto si myslím, že za cenu necelých 50 Kč je tento lak naprosto dostačující.

+ barva
+ cena
+ doba schnutí

- menší výdrž

Recenze: Lesk na rty Dare To Be (Oriflame)

6. března 2014 v 12:35 | Nienna
Hned na úvod musím poděkovat Janince z TOHOTO blogu, kde jsem se zúčastnila giveaway a vyhrála. Děkuju.

DARE TO BE
by Oriflame
Lesk na rty

Aplikátor má klasický tvar a lesk se jím na rty nanáší pohodlně. Akorát špička aplikátoru nabírá, na můj vkus, až příliš lesku. Lesk na rty je usazen v bílé krabičce, která se stylem k samotnému lasku moc nehodí - obal mi přijde víc dívčí, ale tímto slovem bych tento lesk rozhodně nenazvala, ale to je spíš taková drobnost. Mám červený odstín, který nenese žádný název.

(Omlouvám se za kvalitu)

Lesk příliš nebarví rty do ruda, spíš rty dostanou jenom takový červenější nádech. Lesk obsahuje také malé třpytky (na fotce nejsou vidět), které Vám na rtech zůstanou i poté, co budete např. jíst, pít.. Zdá se mi, že rty hydratuje a tím pádem, mně naprosto vyhovuje.


A teď taková specialitka. Musela jsem to vyfotit za šera, abyste pochopili, co kde je :) Na boku lahvičky je zrcátko, v kterém se vidíte jakoby v mlze, takže Vám moc nepomůže - řekla bych, že je tam na nic, jelikž stejně s sebou musíte mít normální zrcátko. A další vychytávkou na tomto lesku jsou zabudovaná světýlka, pomocí kterých se za tmy pohodlně namalujete - světýlka oproti zrcátku opravdu upotřebíte, takže je hodnotím kladně.

Celkově se mi lesk líbí, jeho design (až na tu krabičku) a ta světýlka mě příjemně překvapila, zrcátko mi tam nepřekáží, takže ho můžu ignorovat. Barva mi vyhovuje, protože není křiklavá, ale víc přirozená. Rty jsou po něm krásné hydratované, takže mně nanejvýš vyhovuje. Rozhodně doporučuji.

Celkvé hodnocení:
9/10 hvězdiček

(Tohle je moje první recenze takovéhoto typu, takže pište, co se Vám na ní líbilo a co ne. budu ráda za jakékoliv ohlasy. A samozřejmě mě zajímá, jestli Vás tento lesk na rty zaujal.)

Brandnooz Únor 2014

28. února 2014 v 18:09 | Nienna
Možná jste si všimli, že se na mezi blogery rozmohla další krabička nazvaná Brandnooz, která obsahuje samé jídlo, ale princip je stejný jako u Ladyboxu. Pokud si chcete tento box objednat nebo se o něm něco dozvědět, tak ZDE, ale předtím si můžete přečíst můj článek o únorovém Brandnoozu.



Zeleninové chipsy TRETTER'S
Tyto zeleninové lupínky jsem už měla - sice píšou, že je to novinka na trhu, ale podobné už jsou na trhu docela dlouho. Já nemám řepu ráda, takže bych ocenila, kdyby se ke mně dostala třeba ta varianta s příchutí mrkve.

RACIO Simply
Tyto minichlebíčky mě nijak neoslnily, ale ani mi nevadí. Sice nemám moc ráda tyto medové příchutě, ale určitě ráda vyzkouším něco nového.

BOHEMIA NATURA Vícezrnné
Kdo by neznal tyto úžasné krekry - nejsou se žádnou příchutí, což oceňuju a mně moc chutnaly :)


BONDUELLE Cizrna
Bohužel cizrnu nemám ráda, takže tohle neocením, ale mamka jí má ráda, takže se u nás doma rozhodně neztratí :)

KOTÁNYI Nová inspirace
Tuhle směs na těstoviny ráda vyzkouším - nejsem sice zastánce těchle věcí v pytlíku, ale budiž, třeba to bude dobré.

VITANA Grunt
Hrachovou polévku mám sice moc ráda, ale spíš domácí :) Já vím, už vám s tím lezu na nervy, ale prostě mám radši doma uvařené jídlo než to z pytlíku nebo.. vaničky


LIMMI 100% citrónová šťáva
Myslím, že tohle se u nás doma moc neupotřebí, protože máme vždycky čerstvé citrony, takže.. nevím, co s tím budeme dělat :)

TEEKANNE Nachlazení se zázvorem
Mám docela ráda čaje Teekanne a čaj na nachlazení se vždycky hodí.

Zenonade Anti-energy drink
O tomhle slyším prvně a musím říct, že nějaký drink na to, abych usnula nepotřebuju, ale vyzkouším - třeba bude i chutnat dobře


WASA Sandwich
Tak na tohle jsem zvědavá - slaná tyčinka, svačinka. Myslím, že to bude dobré

EMCO Ovesné polomáčené sušenky
Snad všechny sušenky od nich mi chutnají, takže myslím, žeu těchle to nebude jinak.

MANNER Picknic
Karamelovou variantu jsem ještě neměla, ale jelikož karamel miluju, tak se na ně těším - samozřejmě se podělím se sestrou :)

A naposled bonus, což byl časopis Svět ženy, který doopravdy nečtu, takže asi poputuje někam do pryč

Celkově jsem o Brandnoozu čekala víc a myslím, že už měli i lepší krabičky, ale aspoň jsem to vyzkoušela :)

V celém článku najdete prospekty s obsahem celé krabičky...

Recenze - Balzám na vlasy Oil repair Balea

4. listopadu 2013 v 14:12 | Julie K.
Pro extrémně poškozené a suché vlasy

Co produkt slibuje:
- působí proti vypadávání vlasů
- usnadňuje rozčesávání
- posiluje vlasová vlákna

A jak opravdu funguje?
- na vypadávání vlasů nemá žádný vliv
- dá se říct, že rozčesávání opravdu částečně pomáhá
- vlasy nejsou tak ,,rozlétané"

(omlouvám se za kvalitu této fotky, foťák neostří, až tak dobře)

Celkové hodnocení:
Až na to, že nesplnil moje očekávání ohledně vypadávání vlasů, jsem spokojená. Mám hezčí vlasy než před používáním a nedělí se, tak moc do jednotlivých pramenů, což oceňuju. Takže s užíváním jsem spokojená :)

(já vím, rozdíl není moc poznat, ale proto tu máte text :)

Ladybox Září 2013

2. října 2013 v 20:05 | Julie K.
Můj první Ladybox, moje první recenze Ladyboxu.

Na první pohled mě nadchla krabička, která je pokryta vzorem, který zbožňuju. Druhý pohled - po otevření. Skládané papírky, kterými byla krabička vyplněna mi vůbec nevadily, ani mě nijak nebily do očí.

Obsah krabičky:
 
 

Reklama

TOPlist

design by me